Evenementen

De KSN organiseert jaarlijks naast haar eigen clubevenement nog twee grote events: het KBO en de Groovy Classic. Ze hebben elk een heel eigen karakter en doelgroep, zie hieronder.

Maar dat is lang niet alles: door het jaar heen worden allerlei leuke happenings en activiteiten georganiseerd. Berichtgeving en aanmelding verloopt via Facebook.

kbo_logo_site1

Kite Board Open 2017

GEZOCHT: enthousiaste vrijwilligers die dit fantastische evenement willen opzetten. Er is een bruikbaar draaiboek en veel know how onder oud-KBO organisatoren. De verdere invulling staat nog helemaal open. Steek de koppen bij elkaar, maak gebruik van elkaars ervaring en deskundigheid zodat het KBO ook dit jaar weer een mooi spektakel wordt! Noordwijk is European Sportcity of the year dus de editie 2017 moet er zeker komen.

 

Oldtimerrace 2017

SAVE THE DATE: August 26th 2017
Oldschool windsurfers aan zet! Een spektakel op zich met een spannende koppelrace onder leiding van een strenge jury die elke editie weer andere soms absurdistische handicaps en onmogelijke wedstrijdvoorwaarden hanteert. Vooraf gegaan door  een wervelende SUP-contest en een skippersmeeting.

Met rondom het clubhuis een heerlijk sfeertje, lekkere vinylplaatjes om uit je dak te gaan en een BBQ om je vingers bij af te likken. Kortom een supergezellig clubfeest vol zottigheid dat je moet meemaken… (Members only)

 

Geef een reactie