Golf-Surf Friday

Golf-Surf Friday

Surf jij ook mee? Op de Golf-Surf Friday?

De Golf-Surf Friday, de coolste manier om met elkaar te golfsurfen. De Friday (Vanaf 13 jaar) is er om van en met elkaar te leren, elkaar te stimuleren, beter te worden en plezier te maken. Want samen is leuker, gezelliger en veiliger!! Tijdens de Golf-Surf Friday is er begeleiding aanwezig en wordt er voor gezorgd dat er op een leuke, praktische en vooral veilige manier word gegolfsurft.

Tijden & kosten

Elke vrijdag vanaf juni t/m augustus van 18:00 uur tot 19:00 a 19.30 is er de Golf-Surf Friday.

De kosten zijn je jeugdlidmaatschap €25,- per jaar en €3,- per keer dat je er bent. In principe gaan de sessions altijd door tenzij de weer omstandigheden te extreem zijn. Je moet van te voren wel even aangeven of je komt zodat we weten of we op je kunnen rekenen.

Materiaal:

We gaan er van uit dat je eigen golf-surf spullen bezit (Wetsuit en plank), want ja een echte surfdude heeft zijn eigen gear. Mocht je toch spullen willen huren omdat dit je eerste surfseizoen wordt, dan kan dit voor €7,50 per keer voor een board en een pak. Heb je alleen een pak of board nodig dan is het €5,- per keer. Je rekent per keer af aan de bar.

Geef je op doormiddel van onderstaande button op:

Nog leren golfsurfen?

Wil je wel graag mee doen met de Golf Surf Friday, maar kan je nu nog niet golfsurfen? neem dan eerst een golfsurf les en doe daarna gezellig mee om het echt onder de knie te krijgen.

Wat doe je allemaal tijdens een Golf-Surf Friday?

Tijdens de Golf-Surf Friday gaan jullie voornamelijk golfsurfen :-). Ook staan er wat kliniks van pro-surfers op het programm en zullen we af en toe een wedstrijdje organiseren. Tijdens de Golf-Surf Friday is er ook veel aandacht voor de veiligheid in en rond het water; wat te doen bij een mui, laten weten waar je bent, buddy systeem etc.

 

Elke eerste vrijdag van de maand: PIZZA of BBQ!

Elke eerste vrijdag van de maand is er na de sunday’s  een Golf-Surf friday broodjes hamburger BBQ. We starten dan om 17.30 zodat we om 19:00 kunnen BBQen. Kosten €5,- pp

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie