Lidmaatschap

Mail voor meer informatie en inschrijven: secretaris@ksnoordwijk.nl

Lidmaatschap

Enthousiaste nieuwe surfende leden zijn altijd welkom bij de KSN. Ben je dus net begonnen met kiten, windsurfen, golfsurfen op suppen, dan ben je van harte welkom je passie te delen met bijna 400 andere leden. Maar hoe werkt dat, lid worden?

We hebben verschillende soorten lidmaatschappen:

Voor gezinnen of partners -die op hetzelfde adres woont en incl kinderen – is er een relatielid(gezinslid) abonnement.

Relatielid: €180,- per jaar
Basislid: €120,- per jaar (vanaf 16 jaar)
Jeugdlid: €25,- per jaar (tot 16 jaar)

De makkelijkste en snelste manier is om onderstaande button (als die weer op de site staat, dus nu graag mailen naar secretaris@ksnoordwijk.nl) te gebruiken. Na inschrijving volgt een mail van de secretaris/penningmeester en krijg je de nodige informatie over onze vereniging en de gebruiken met desgewenst een rondleiding en, voor nieuwe kitesurfleden, aanvullende instructies (zie onderaan*).

Betaling van contributie geschiedt alleen via automatische incasso ; contante betaling of betaling per pin is per 2017 NIET MEER MOGELIJK.

Naast het lidmaatschap bieden we de mogelijkheid voor opslag. Helaas is de ruimte beperkt en worden de plekken in een hok gedeeld met een aantal andere leden. Lees ook de huisregels ten aanzien van het gebruik van onze stallingsplekken.
Voor het seizoen 2017 zijn helaas alle plekken vergeven. Leden die een stallingsplek wensen, worden op de wachtlijst geplaatst, beheerd door de secretaris.
Met de komst van ons nieuwe clubhuis is het stallingstekort verleden tijd.

*Om voor het clubgebouw te kunnen en mogen kiten moet je veilig zelfstandig kunnen varen. Zorg er dus voor dat je voldoende lessen hebt gehad en je zeker van je zaak bent. Als je lid wilt worden om te windsurfen, golfsurfen of suppen hoeft dat niet. Tijdens het kiten moet je een verenigings-hesje (lycra) dragen. Die kun je tegen de borgkosten van €30 afhalen bij de bar in het clubhuis. Je moet tussen de kiteborden blijven als je gaat kiten.

Heb je nog vragen of wil je kennis maken, loop gerust binnen.