Sunday’s

[title size=”1″]Sunday’s[/title]

Welkom!! bij de Sunday’s, de leukste manier om met de zee en surf sport kennis te maken.

De Sunday is er om jou (kinderen van 8 t/m 12) breed kennis te laten maken met de verschillende surfsporten en gerelateerde surfactiviteiten. Hopelijk worden jullie net zo fanatiek en gepassioneerd als wijzelf.

Groepen & Tijden

De Sunday’s beginnen het eerste weekend van juni en lopen door tot en met augustus. De sessions gaan altijd door tenzij de weer omstandigheden te extreem zijn. Er is een Sunday om 09.30 tot 10.30 en één om 10.45 tot 11.45 en misschien wordt de sunday’s dit jaar wel uitgebreid naar de zaterdag in verband met het grote enthousiasme op de zondag. Je kan per weekend aangeven of je komt. 

Het eerste weekend van juni  staat in het teken van kennismaken en proberen.  Kennismakingssessies zijn er zaterdag en zondag 3 juni om 09.30 en om 10.45. Dit kennismakingsweekend zal aangekleed worden met schminken, muziek, lekkers, ballonnen en nog meer gezelligheid. Je kan je inschrijven voor de kennismakingssessie via sjors sportief of een mail sturen aan sundays@ksnoordwijk.nl Leuk als we je dan zien.

Kosten en betaling

De sundsay’s kost een jeugdlidmaatschap €25,- (wanneer nog niet jeugd of gezinslid) en 7 euro per keer aanwezig. Er kan alleen met pin betaald worden.

Wat doen we allemaal tijdens een Sunday’s?

Tijdens de Sunday’s laten we jullie kennismaken met o.a. golfsurfen, suppen, kiten, bootvaren, skimboarden, bodyboarden, wakeboarden en strandspelen! Tijdens de Sunday’s hebben we ook veel aandacht voor de veiligheid in en rond het water; wat te doen bij een mui, laten weten waar je bent, buddy systeem etc. Ook zullen we af een toe een wedstrijdje organiseren. De werkelijke inhoud van de Sunday’s op dat die dag afhankelijk van het weer.

Bekijk hier de mooiste Sunday Session on Vimeo van 2012! Als je dan nog niet enthousiast bent…….

Opruimen hoort ook bij een echte surfer

Opruimen van boards, pakken, zeilen, vliegers en al het andere materiaal is ook een activiteit van een surfer en is dus onderdeel van het programma. De laatste 5 minuten van de Sunday Session ruimen we alles op en sluiten we met elkaar af.

Veiligheid

– Zwemdiploma’s A & B zijn verplicht
– Bij suppen en bootvaren is een reddingsvest verplicht
– Moet je eerder weg, of wil je naar het clubhuis, meld je dan af bij je begeleider
– De materialen kunnen alleen tijdens de Sunday Sessions worden gebruikt.

Aanmelden

Geef je op doormiddel van onderstaande formulier.

Inschrijven voor sessie

Per keer dat je wilt komen moet je je even inschrijven voor de sessie zodat wij weten dat je komt en we de juiste hoeveelheid begeleiding kunnen inzetten.

 

Heb je nog vragen?  bel of mail dan; sundays@ksnoordwijk.nl  of 0641266074