Sunday Sessions

Welkom!! bij de Sunday Session, de leukste manier om met de zee en surf sport kennis te maken.

De Sunday is er om jou (kinderen van 8 t/m 12) breed kennis te laten maken met de verschillende surfsporten en gerelateerde surfactiviteiten. Hopelijk worden jullie net zo fanatiek en gepassioneerd als wijzelf.

Groepen & Tijden

Per Sunday hebben we twee  groepen van +/- 25 kinderen. Er is 1 begeleider of ouder per 5 kinderen. Sessiontijden: 09.30 – 10.45 uur  of 11.00 – 12.15 uur.

Doe je ook mee op 21 mei met de kick-off / open Sunday Session? Meld je hier apart voor aan via het facebookevent. 

Seizoen & Kosten

De Sunday’s beginnen op 4 juni t/m 10 september. In principe gaan de sessions altijd door tenzij de weer omstandigheden te extreem zijn. Je kunt zelf onze website in de gaten houden of je ontvangt een appbericht als het niet doorgaat. Je kunt je inschrijven voor de gewenste sunday’s zodat geplande vakanties niet in de weg zitten. De kosten bedragen €125,- pp. Ben je al lid van de surfclub dan is het €100,- pp.

Wat doen we allemaal tijdens een Sunday’s?

Tijdens de Sunday’s laten we jullie kennismaken met o.a. golfsurfen, suppen, kiten, bootvaren, skimboarden, bodyboarden, wakeboarden, strandspelen en windsurfen! Tijdens de Sunday’s hebben we ook veel aandacht voor de veiligheid in en rond het water; wat te doen bij een mui, laten weten waar je bent, buddy systeem etc. Ook zullen we af een toe een wedstrijdje organiseren. De werkelijke inhoud van de Sunday’s op dat die dag afhankelijk van het weer.

Bekijk hier de mooiste Sunday Session on Vimeo van 2012! Als je dan nog niet enthousiast bent…….

Opruimen hoort ook bij een echte surfer

Opruimen van boards, pakken, zeilen, vliegers en al het andere materiaal is ook een activiteit van een surfer en is dus onderdeel van het programma. Het laatste kwartier van de Sunday Session ruimen we alles op en sluiten we met elkaar af.

Veiligheid

– Zwemdiploma’s A & B zijn verplicht
– Bij suppen en bootvaren is een reddingsvest verplicht
– Moet je eerder weg, of wil je naar het clubhuis, meld je dan af bij je begeleider
– De materialen kunnen alleen tijdens de Sunday Sessions worden gebruikt.

Sunday Begeleider worden? Leuk!! kijk dan snel hier.