Kon. Astrid Boulevard 103, 2202 BD Noordwijk
info@ksnoordwijk.nl
KVK: 40445699

Golf-Surf Friday

Golf-Surf Friday

Surf jij ook mee? Op de Golf-Surf Friday?

De Golf-Surf Friday, de coolste manier om met elkaar te golfsurfen. De Friday (Vanaf 13 jaar) is er om van en met elkaar te leren, elkaar te stimuleren, beter te worden en plezier te maken. Want samen is leuker, gezelliger en veiliger!! Tijdens de Golf-Surf Friday is er begeleiding aanwezig en wordt er voor gezorgd dat er op een leuke, praktische en vooral veilige manier word gegolfsurft.

Tijden & kosten

Elke vrijdag vanaf juni t/m augustus van 18:00 uur tot 19:00 a 19.30 is er de Golf-Surf Friday.

Om mee te kunnen doen met de Golf-Surf-Friday moet je lid zijn van de KSN. Dat kan voor 1 seizoen of voor langer (zie lidmaatschap ksn). Kosten zijn €25,- per jaar.

De sessies zelf kosten 2 euro per keer aanwezig mits je je eigen gear hebt. We gaan er van uit dat je eigen golf-surf spullen bezit (Wetsuit en plank), want ja een echte surfdude heeft zijn eigen gear. Mocht je toch spullen willen huren omdat dit je eerste surfseizoen wordt, dan kan dit voor €5,00 per keer. Er kan alleen met pin betaald worden.

Nog leren golfsurfen?

Wil je wel graag mee doen met de Golf Surf Friday, maar kan je nu nog niet golfsurfen? neem dan eerst een golfsurf les en doe daarna gezellig mee om het echt onder de knie te krijgen.

Wat doe je allemaal tijdens een Golf-Surf Friday?

Tijdens de Golf-Surf Friday gaan jullie voornamelijk golfsurfen :-). Ook staan er wat kliniks van pro-surfers op het programm en zullen we af en toe een wedstrijdje organiseren. Tijdens de Golf-Surf Friday is er ook veel aandacht voor de veiligheid in en rond het water; wat te doen bij een mui, laten weten waar je bent, buddy systeem etc.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden als jeugdlid KSN,  zodat je mee kan doen aan golf-surf-fridays. (momenteel kan je alleen lid worden aan de bar bij het clubhuis, online kan snel weer)

Aanmelden voor de fridays zelf graag via onderstaande formulier: