Kon. Astrid Boulevard 103, 2202 BD Noordwijk
info@ksnoordwijk.nl
KVK: 40445699

Informele opening nieuwe clubhuis

Informele opening nieuwe clubhuis

Beste Leden,
 
Wederom een belangrijk bericht van de club.

Opening

Het is zo ver! …… trommel geroffel……… A.s. zaterdag 29 juni gaat de club voor het eerst open! Vanaf 9:00 openen we de deuren en in middag gaan we het “informeel” in gebruik nemen (De formele opening is op 31 augustus).
Inloop voor de middag is vanaf 15:30 en om 16:00 gaat de champagne open! Het terras is er bijna klaar voor zoals je ziet. En de weervoorspelling ziet er goed uit!

Nieuwe leden & Hesjes

5 juli om 19:00 houden we een informatie en kennismaking sessie voor nieuwe leden.  Vanaf dit seizoen gaan we regelmatig een sessie voor nieuwe leden houden. Op de brainstorm KSN 2.0 hebben we de KSN-cultuur in beeld gebracht en die willen we naast praktische info ook graag uitdragen. Overigens zijn alle leden welkom, wellicht ook leuk als je wat meer mensen op de club wilt leren kennen!
 
Op deze avond kunnen de nieuwe kite leden ook een hesje (borg 30€, vervangen kost 40€ dus wees er zuinig op!) ontvangen mits ze veilig voor de club kunnen varen. Voorheen moest je voorvaren, dat was een omslachtig en tijdrovend klusje. Vanaf nu kan je een hesje bemachtigen door een filmpje zoals in deze link https://vimeo.com/344159067 maken en te sturen naar hesjes@ksnoordwijk.nl zodoende kunnen we zien of je kitecontrole hebt en je hoogte kan houden.  We willen het graag simpel houden dus vraag een vriend/vriendin op je huidige spot om je even te filmen, editen is niet nodig.  

Evenementen agenda

Zie ook de kalender op; https://www.ksnoordwijk.nl/events/maand

⁃           29 juni – Informele opening – 9:00 open. 15:30 inloop en 16:00 champagne
⁃           5 juli – Nieuwe leden sessie – vanaf 19:00 – Vanaf dit seizoen gaan we regelmatig een sessie voor nieuwe leden houden. Op de brainstorm KSN 2.0 hebben we de KSN-cultuur in beeld gebracht en die willen we naast de praktische info ook graag uitdragen. Ook huidige leden zijn welkom! 
⁃           7 juli – Groovy Classic – vanaf 10:00 – Surffestival, live muziek en foodtrucks – zie voor meer info; http://www.groovyclassic.nl
⁃           13 juli – Open dag Sunday Sessions – vanaf 11:00 tot 14:00 – Open dag, DJ, tweedehands surfmarkt voor kids
⁃           31 augustus – Officiële openingsfeest + 40 jaar KSN! + Oldtimer race – vanaf 10:00