Kon. Astrid Boulevard 103, 2202 BD Noordwijk
info@ksnoordwijk.nl
KVK: 40445699

KIDSACTIVITEITEN

Welkom bij de kidsactiviteiten van de KSN

 Nu ook op zaterdagmiddag!!

(Aanmelden voor de activiteiten kan per 16 maart 2019, inschrijven voor de sessies kan vanaf 18 mei 2019)

De KSN organiseert verschillende kids activiteiten van klein tot groter. Ook dit seizoen zijn er weer verschillende activiteiten, dus kijk wat bij jou aansluit en doe mee!

Op leuke wijze wordt elke vrijdag avond, zaterdagmiddag en zondagochtend kennisgemaakt met verschillende surfsporten, de zee en strandactiviteiten. Let op de KSN is geen surfschool, de activiteiten zijn dus geen “surf”les.

See you on the beach!

De SUNDAY’S  JUNIOR – 5 t/m 7 jaar

Kinderen in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar zijn welkom  bij de SUNDAY’S JUNIOR wanneer in het bezit van een zwemdiploma. Op een speelse wijze wordt elke zaterdagmiddag en zondagochtend activiteiten gedaan in, op en rond de zee.

De SUNDAY’S – 8 t/m 12 jaar

Speciaal voor Kids van 8 t/m 12 jaar heeft de surfclub van Noordwijk de SUNDAY’S, voor een brede kennismaking met surf gerelateerde activiteiten.

GOLF-SURF FRIDAY – vanaf 13 jaar

De GOLF-SURF FRIDAY, de coolste manier om met elkaar te golfsurfen. De Friday  is er om van en met elkaar te leren, elkaar te stimuleren, beter te worden en plezier te maken. Want samen is leuker, gezelliger en veiliger!!

KSN TALENT TEAM – vanaf 15 jaar

De KSN heeft het KSN TALENT TEAM opgezet. Hier worden talentvolle kiters met elkaar en door verschillende pro kitesurfers  begeleid naar een hoger niveau. Dit selectie team traint met elkaar op de dagen dat de condities goed zijn!