Kon. Astrid Boulevard 103, 2202 BD Noordwijk
info@ksnoordwijk.nl
KVK: 40445699

Lidmaatschap

Enthousiaste nieuwe surfende leden zijn altijd welkom bij de KSN! Kitesurf of windsurf je al of ben je net begonnen met golfsurfen of suppen, dan ben je van harte welkom je passie te delen met de andere leden. Voor kitesurfen gelden wel bepaalde regels om bij de KSN te kunnen kitesurfen, zie deze link.

Op dit moment zijn we voor de winter gesloten, wel wordt er hard gewerkt om ons jaarrond clubhuis te realiseren.

Maar hoe werkt dat, lid worden?

Soorten lidmaatschappen
We hebben verschillende soorten lidmaatschappen:

 • Relatielid (Gezinslidmaatschap): €185,- per jaar (incl kinderen tot 22 jaar)(1-malig 25€ inschrijfgeld)
   • Voor gezinnen (incl kinderen tot 22 jaar) of partners die op hetzelfde adres wonen. Je surfende partner (of je niet surfende partner die wel eens gezellig mee willen komen*) krijgt dus 60€ korting.
   • Nadat je je als hoofd van het relatielidmaatschap hebt aangemeld, graag ook je partner aanmelden en je kind(eren), via de volgende lidmaatschappen, dit kan via de link die je van de secretaris ontvangt.
 • Basislid volwassenen: €125,- per jaar (vanaf 22 jaar)(1-malig 25€ inschrijfgeld)
  • Individueel lidmaatschap vanaf 22 jaar
 • Basislid Student: €80,- per jaar (vanaf 16 jaar tot 22 jaar)
  • Individueel lidmaatschap vanaf 16 tot 22 jaar
 • Basislid Jeugd: €25,- per jaar (tot 16 jaar)
  • Individueel lidmaatschap tot 16 jaar
 • Sunday/Friday €25,- per seizoen (tot 16 jaar) (loopt automatisch af)
  • Voor de jeugdleden tot 16 jaar die mee doen aan de sunday en friday sessions die liever een automatisch aflopend seizoen abonnement hebben.

*De KSN vereniging is alleen toegankelijk voor leden, dus ook je partner die alleen met mooi weer gezellig mee komt

De betaling voor de lidmaatschappen (muv de Sunday/Friday) zijn voor een heel jaar vanaf moment van inschrijven(dus niet meer per seizoen zoals in het verleden ivm het jaarrond clubhuis), steeds voor het opvolgende jaar zal er een automatisch incasso plaats vinden (eerste keer via IDEAL).

Start info
Na inschrijving volgt een mail met de nodige informatie over onze vereniging en de gebruiken met desgewenst een rondleiding en voor nieuwe kitesurfleden, aanvullende instructies.

Om voor het clubgebouw te kunnen en mogen kiten moet je veilig zelfstandig kunnen varen. Zorg er dus voor dat je voldoende lessen hebt gehad en je zeker van je zaak bent. Als je lid wilt worden om te windsurfen, golfsurfen of suppen hoeft dat niet. Tijdens het kiten moet je een verenigings-hesje (lycra) dragen, deze is op te vragen via de secretaris (borgkosten van €30). Als je gaat kiten moet je tussen de borden blijven die de kitezone aangeven.
Bekijk ook eens deze pagina: http://www.ksnoordwijk.nl/regels-strand
Heb je nog vragen of wil je kennis maken, loop gerust binnen of stuur een mailtje naar de secretaris.

Betaling van contributie geschiedt alleen via automatische incasso of via IDEAL ; contante betaling of betaling per pin is per 2017 NIET MEER MOGELIJK.

Hokken
Naast het lidmaatschap bieden we de mogelijkheid voor opslag van je surf/kite/sup of windsurf spullen. De hokken worden gedeeld door verschillende leden. Helaas is er wel een wachtlijst. Leden die een stallingsplek wensen, worden op de wachtlijst geplaatst, beheerd door de secretaris, je kan je wensen voor een kitesurf/windsurf/sup/surf plek nadat je lid bent geworden doorgeven aan hokken@ksnoordwijk.nl.
Met de komst van ons nieuwe clubhuis komen er weer meer stallingsplekken bij.
De kosten voor het gebruik van een golfsurfplek zijn 45€ per jaar. De kosten voor het gebruik van een windsurf, kitesurf of sup plek zijn 65€ per jaar. De kosten van een gaaskast (alleen kiteplekken in de kelder) in de kelder moeten nog vastgesteld worden.

Voor en door leden
We zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers die willen bijdragen aan onze mooie club. Vrijwilligers kunnen onder andere bijdragen aan evenementen, bouw gerelateerd zaken, jeugd activiteiten en de boot commissie en we hebben ook de wens voor walschippers (facilitaire rol) voor ons mooie nieuwe clubgebouw. Je kan je interesse aangeven bij de secretaris@ksnoordwijk.nl.
Naast dat het leuk is en fijn is dat je wat voor je club doet ook een erg effectieve manier om snel veel mensen op de club te leren kennen.

Inschrijven
Je kan lid worden door je een mailtje te sturen naar secretaris@ksnoordwijk.nl met een korte toelichting welke surfsport je wilt komen doen en wat je verwacht van je lidmaatschap en wat je onze vereniging kan komen brengen.

Inschrijven bij de bar is voorlopig niet meer mogelijk.

Vragen
Mocht je vragen hebben kan je mailen naar secretaris@ksnoordwijk.nl