Kon. Astrid Boulevard 103, 2202 BD Noordwijk
info@ksnoordwijk.nl
KVK: 40445699

Nieuw bij KSN: suples voor dames op zaterdagochtend

Nieuw bij KSN: suples voor dames op zaterdagochtend

Naast de Friday Sessions voor tieners, Sunday Sessions voor de jeugd is er nu ook de SUPsistas op zaterdagochtend! SUPsistas is zowel voor beginners als gevorderde SUPsters. De eerste bijeenkomst van de SUPsistas is aanstaande zaterdag 12 juli om 10.30! Suppen is voor vrouwen de ideale sport om op het water te zijn en ook door de training van de core-spieren een spectaculaire figuurverbeteraar. In Amerika is het zo’n hype dat veel celebs ook dagelijks op de plank staan. Cameron Diaz, Kate Hudson, Jennifer Aniston, Lindsey Lohan en Nicole Ritchie zweren bij een workout op een SUP!Voor wie is de SUPsistas?

SUPsistas is voor vrouwen die willen leren suppen en of hun technieken willen verbeteren op zee. Zowel beginners als gevorderden kunnen deelnemen en aan de coaches kenbaar maken welke technieken ze willen leren of wat voor problemen ze tegenkomen. Ook worden er gezamenlijk tochten ondernomen waarbij tegelijkertijd gecoached wordt en op peddeltechnieken wordt gelet. SUPsistas wordt gesteund door de desupclub.nl. Voor de speciale prijs van 10 euro stelt desupclub.nl een huurboard beschikbaar met peddel. Deelnemen aan de SUPsistas met je eigen materiaal of gehuurde materiaal kost slechts 5 euro. Supsistas is een non-profit organisatie. Winst gaat naar een goed doel.SUPsessie info
De supsessie duurt een uur! Graag om 10.15 aanwezig zijn voor het verzamelen van het materiaal, het op lengte maken van de peddels en de warming up!.