Kon. Astrid Boulevard 103, 2202 BD Noordwijk
info@ksnoordwijk.nl
KVK: 40445699

Oldtimerrace & Beachparty groot succes

Oldtimerrace & Beachparty groot succes

22 aug. 2015: een blauw dakkie en voldoende wind voor de oldschool surfers. Zestien teams waaronder een met drie jeugdige surfers zorgden voor een mooie race. Een team viel in de eerste heat al uit wegens materiaalpech. De winnaars van deze editie zijn OTR-sponsor Kees en yearroundsurfer Dick die de nummers één van vorig jaar -Jean Louis en Koen- te snel af waren. ZVN/KSN-leden Leen en Han Peter behaalden de derde plaats.

Wegens voorgaand succes werd ook dit jaar weer een SUP-funrace gehouden. Het aantal supboards werd flink overtroffen door het grote aantal enthousiaste deelnemers waardoor in estafettevorm gestreden moest worden.

De sfeer rond clubhuis en strand was heerlijk relaxt, met op de achtergrond gouwe ouwe songs vanaf de huiskamerdraaitafel van LP-dj’s da Ries en Mirjam. Volgens traditie was er ook weer ossenhaas van de BBQ, porkbeef en salades.

De OTR haakte dit jaar aan bij de Horesca Horecavo beachparty Noordwijk; ‘s avonds kon iedereen uit zijn dak met De Pinatas en De Kraaien. Kortom, een topdag en een topfeesie!