Kon. Astrid Boulevard 103, 2202 BD Noordwijk
info@ksnoordwijk.nl
KVK: 40445699

Over de KSN

Surfclub Noordwijk

Wij zijn al meer dan 40 jaar een actieve surfvereniging voor en door surfers! Wij staan op het Noordwijkse strand (tussen de strandtenten Branding en Bries) waar je terecht kunt voor kite-, golf-, windsurfen en suppen.

Tevens is de surfclub dé plek waar wereldkampioenen geboren worden, de afgelopen 10 jaar domineren Kevin en Jalou Langeree samen met Ruben Lenten het wereldtoneel kitesurfen. Jasper de Kloet, Alexander Alders, Willem van der Meij en Jente Kuijlenburg staan klaar om dat stokje over te nemen….met recht zijn wij hartstikke trots op onze eigen surfende clubriders!

We hebben een actief jeugd programma met surfsessies op vrijdag en zondag. We organiseren diverse evenementen. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, zodat iedereen plezier heeft op het strand. We zijn druk bezig om het jaarrond clubhuis te realiseren. Dit draagt enorm bij aan de veiligheid in de winter en geeft ons de mogelijkheid om meer opslagruimte te creëren.

In ons clubhuis kun je (na je sessie) heerlijk chillen en je stoked ervaringen delen met zo’n 1000 andere clubleden, binnen kan dat bij de knusse houtkachel en als het beter weer is zitten we gezellig buiten op het beschutte terras. Heb je honger of dorst na het surfen, suppen of kiten? Bij de bar kun je terecht voor een snack en/of drankje om je ergste trek te stillen. Ook beschikken wij over opslagruimtes die je kunt huren om je gear te stallen.

Beter kun je het niet krijgen, onze club staat namelijk op het strand dus loop je zo het water in…Niiice!!!

Verder wordt er van alles georganiseerd, evenementen en contests zoals b.v. KSN Expression Session, Groovy Classic, de Oldtimers race, de Sunday Sessions voor de kids en de Friday sessions voor de jeugdigen onder ons…

Voor alle andere info kun je terecht op onze site, het wijst zich allemaal vanzelf.

See YOU at the beach!