Kon. Astrid Boulevard 103, 2202 BD Noordwijk
info@ksnoordwijk.nl
KVK: 40445699

Stalling surfgear

[separator top=”-40″]

Stalling van je surfgear

[title size=”2″]Opslagplaatsen[/title]
De KSN beschikt over een zeer ruime stallinglocatie in de zeereep ‘boven’ het clubhuis ook wel bekend als het Zuiderbad welke in vroegere tijden fungeerde als badlocatie. Al sinds de oprichting beschikt de KSN over deze locatie en is sindsdien in gebruik als permanente opslag voor wind-, golf-, kite- en supboards. In 2007 zijn gelijk met de nieuwbouw van het clubhuis alle hokken vernieuwd. Het zijn in totaal 43 hokken in carrévorm en twee containers voor SUPs en golfsurfboards.

VOOR SEIZOEN 2017 IS GEEN VRIJE STALLINGSPLEK MEER BESCHIKBAAR.

[pricing_table type=”1″]
[pricing_column title=”Duinhok”]
[pricing_price currency=”€” price=”60″ time=”jaarlijks”][/pricing_price][pricing_row] opslagplaats in de duinen[/pricing_row][pricing_footer]Aanmelden[/pricing_footer][/pricing_column]
[pricing_column title=”Golfsurfhok”]
[pricing_price currency=”€” price=”40″ time=”jaarlijks”][/pricing_price][pricing_row] voor golfsurfplanken[/pricing_row][pricing_footer]Aanmelden[/pricing_footer][/pricing_column]
[/pricing_table]

 

 

 

 

 

Huisregels t.a.v. stallingsplek KSN

  1. De stallingsplekken zijn alleen bedoeld voor opslag van surfmateriaal voor eigen gebruik dus niet voor commerciële doeleinden.
  2. Respecteer andermans surfgear.
  3. Ga zorgvuldig om met de sloten en je sleutels. Bij een slecht werkend slot of ander mankement s.v.p. melden bij de bar (zij geven dit door aan de commissie Bouwzaken) of via een e-mail naar Beheer@ksnoordwijk.nl.
  4. Het is niet toegestaan om in de deuren te boren/schroeven om er spullen aan op te hangen. Vanzelfsprekend ook geen stickers plakken of de deur bewerken met dikke stiften e.d.
  5. In ieder hok ligt een stoffer&blik voor het regelmatig schoonvegen van de dorpel; dit voorkomt een hoop ellende.
  6. Hou je hok netjes/schoon, dat geldt ook voor het gebied rondom de hokken. De prullenbakken staan er voor ons afval; vol=vol. Leeg hem dan in de grote ton op het strand, deze wordt om de dag geleegd.
  7. Heeft het gestormd, leen een bezem uit het clubhuis en schep/veeg je paadje schoon.
  8. Hokgebruikers hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Communiceer met je mede hokgebruikers over de indeling etc. of als iemand zijn plicht verzaakt. Achter de bar ligt een groene klapper met alle hokoverzichten zodat  de leden elkaar kunnen contacten.
  9. Wijzigingen/ruilingen t.a.v. hokgebruikers mogen alleen plaatsvinden met medeweten en na goedkeuring van de secretaris (secretaris@ksnoordwijk.nl).
  10. Bij verlies of afbreken van de sleutel kan een nieuwe besteld worden via sleutel@ksnoordwijk.nl. Binnen 5 werkdagen kan een nieuwe sleutel (indien van toepassing tegen betaling van €12,50) worden afgehaald aan de bar van het clubhuis (binnen 24 uur = €25,-).