Kon. Astrid Boulevard 103, 2202 BD Noordwijk
info@ksnoordwijk.nl
KVK: 40445699

Sunday’s

 

Welkom!! bij de Sunday’s, de leukste manier om met de zee en surf sport kennis te maken.

De Sunday is er om jou (kinderen van 8 t/m 12) breed kennis te laten maken met de verschillende surfsporten en gerelateerde surfactiviteiten. Hopelijk worden jullie net zo fanatiek en gepassioneerd als wijzelf.

Groepen & Tijden

De Sunday’s beginnen het eerste weekend van juni en lopen door tot en met augustus. De sessions gaan altijd door tenzij de weer omstandigheden te extreem zijn. Er is een Sunday om 09.30 (09.15 aanmelden op het strand) tot 10.30 en één om 11.00 (10.45 aanmelden op het strand) tot 12.00.  Je kan per weekend aangeven of je komt.

Kosten en betaling

Om mee te kunnen doen met de sundsay’s moet je lid zijn van de KSN. Dat kan voor 1 seizoen of voor langer (zie lidmaatschap ksn) kosten zijn €25,-

De sessies zelf kosten 7 euro per keer aanwezig. Er kan alleen met pin betaald worden.

Wat doen we allemaal tijdens een Sunday’s?

Tijdens de Sunday’s laten we jullie kennismaken met o.a. golfsurfen, suppen, kiten, bootvaren, skimboarden, bodyboarden, wakeboarden en strandspelen! Tijdens de Sunday’s hebben we ook veel aandacht voor de veiligheid in en rond het water; wat te doen bij een mui, laten weten waar je bent, buddy systeem etc. Ook zullen we af een toe een wedstrijdje organiseren. De werkelijke inhoud van de Sunday’s op dat die dag afhankelijk van het weer.

 

Bekijk hier de mooiste Sunday Session on Vimeo van 2012! Als je dan nog niet enthousiast bent…….

Opruimen hoort ook bij een echte surfer

Opruimen van boards, pakken, zeilen, vliegers en al het andere materiaal is ook een activiteit van een surfer en is dus onderdeel van het programma. De laatste 5 minuten van de Sunday Session ruimen we alles op en sluiten we met elkaar af.

Veiligheid

– Zwemdiploma’s A & B zijn verplicht
– Bij suppen en bootvaren is een reddingsvest verplicht
– Moet je eerder weg, of wil je naar het clubhuis, meld je dan af bij je begeleider
– De materialen kunnen alleen tijdens de Sunday Sessions worden gebruikt.

Inschrijven voor de sundays

Voor dit jaar kan je je niet meer inschrijven voor de sundays. We zitten helemaal vol. Leuk als je er volgend jaar bij bent.

Aanmelden per sessie

Per keer dat je wilt komen moet je je even aanmelden via deze site voor de sessie zodat wij weten dat je komt en we de juiste hoeveelheid begeleiding kunnen inzetten.

 

Heb je nog vragen?  bel of mail dan; sundays@ksnoordwijk.nl  of 0641266074