Kon. Astrid Boulevard 103, 2202 BD Noordwijk
info@ksnoordwijk.nl
KVK: 40445699

Vastbouw

Vastbouw plannen KSN

impressie
Onze vereniging krijgt eindelijk een vast clubhuis, een langgekoesterde wens van de KSN. Geen jaarlijks op- en afbouw meer voor het vaste groepje vrijwilligers die er altijd veel tijd en energie in stak. Voortaan ook in de donkere maanden lekker opwarmen onder de douche of bij de kachel met een kop koffie na een intensieve winterse surf sessie! Maar vooral omdat we zo de veiligheid van onze surfers in de wintermaanden kunnen waarborgen. Ook is hiermee het tekort aan opslagruimte voor alle surfspullen opgelost.

Sinds de toezegging van de gemeente voor een permanente plek op het strand is een bouwcommissie aan de slag gegaan met het plan voor een jaarrond clubhuis. Na een spannend en intensief jaar ligt er een prachtig ontwerp van Van Egmond en is de gemeente bereid ons financiƫle hulp te bieden. Het officiƫle besluit zal eind maart vallen.
Ondertussen gaat de bouwcommissie door met het uitwerken van het bouwplan zodat nog dit najaar de eerste palen de grond in kunnen.

Houd dus website en facebook in de gaten,
Op 8 maart was er een ALV waarin de planning werd gepresenteerd en de huidige stand van zaken. Ieder was uitgenodigd mee te denken over de invulling van het nieuwe clubhuis, er komen nog diverse brainstormsessies omdat de inbreng van onze leden zeer welkom is.