top of page

ma 01 mei

|

Noordwijk

Kitemana Testival 2023

Ben je klaar voor onze grootste testdag van het jaar? Wil je de allernieuwste 2023 gear testen van alle grote merken én het nieuwe kitesurf seizoen misschien wel beginnen met verse kitesurf set? Kom dan zeker langs onze grootste testdag ooit!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kitemana Testival 2023
Kitemana Testival 2023

Tijd en locatie

01 mei 2023, 00:00 – 15 mei 2023, 00:00

Noordwijk, Kon. Astrid Boulevard 103, 2202 BD Noordwijk, Nederland

Over het evenement

KITEMANA TESTIVAL 2023 | DIT VOORJAAR KSN NOORDWIJK

Ben je klaar voor onze grootste testdag van het jaar? Wil je de allernieuwste 2023 gear testen van alle grote merken én het nieuwe kitesurf seizoen misschien wel beginnen met verse kitesurf set? Kom dan zeker langs onze grootste testdag ooit! Het Kitemana Testival zal plaatsvinden tijdens het eerste mooie kite weekend met meer dan 20+ knopen in het voorjaar van 2023. Wij zijn meer dan klaar voor het nieuwe kitesurfseizoen en trappen dit jaar af met een mega grote testdag! Kites, kiteboards, trapezes, surfboards en meer van alle grote merken zijn te testen tijdens het Kitemana Testival.

Het uitkiezen van een nieuwe kite of nieuw kiteboard kan soms lastig zijn doordat er vaak een paar dagen tussen het testen zit van je twee favoriete kites en je alweer bent vergeten hoe je vorige kite aanvoelde. Neem daarom op ons Testival ongeveer 15 minuten per kite de tijd om even goed te voelen wat de kite doet, en pak daarna snel een andere zodat je perfect het verschil kan aanvoelen. Zo maak jij de beste keuze met betrekking tot je gear voor het nieuwe kitesurf seizoen!

https://www.kitemana.nl/info/blog/kitemana-testival-2023-1288

Deel dit evenement

bottom of page