Langskomen?

Kon. Astrid Boulevard 103,
2202 BD Noordwijk

©2020  KSN Noordwijk | Privacy Statement | Cookies

Kids activiteiten

De KSN organiseert verschillende kids activiteiten voor verschillende leeftijden. Ook dit seizoen zijn er weer verschillende activiteiten, dus kijk wat bij jou aansluit en doe mee!  Op leuke wijze wordt elke vrijdag avond en zondagochtend kennisgemaakt met verschillende surfsporten, de zee en strandactiviteiten. Let op de KSN is geen surfschool, de activiteiten zijn dus geen  “surf”lessen.

See you on the beach!

De SUNDAY’S JUNIOR 5 t/m 7 jaar “samen surfen met papa of mama”

Ouders met hun kind(eren) in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar zijn welkom bij de SUNDAY’S JUNIOR wanneer in het bezit van zwemdiploma A&B. Op een speelse wijze wordt elke zondagochtend activiteiten gedaan in, op en rond de zee.   

 

De SUNDAY’S – 8 t/m 11 jaar  

Speciaal voor Kids van eind groep 4 tot eind groep 6 heeft de surfclub van Noordwijk de SUNDAY’S, voor een brede kennismaking met surf gerelateerde activiteiten.

 

GOLF-SURF FRIDAY – vanaf 11 jaar (eind groep 7)

Dit is de coolste manier om met elkaar te golfsurfen. De Friday  is er om van en met elkaar te leren, elkaar te stimuleren, beter te worden en plezier te maken. Want samen is leuker, gezelliger en veiliger!!

 

KSN TALENT TEAM – vanaf 15 jaar    

KSN heeft het een talent team opgezet, hier worden talentvolle kiters met elkaar en door verschillende pro kitesurfers  begeleid naar een hoger niveau. Dit selectie team traint met elkaar op de dagen dat de condities goed zijn!

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Spotify - White Circle
  • Twitter - White Circle