In ons clubhuis kun je (na je sessie) heerlijk chillen en je stoked ervaringen delen met zo’n 1000 andere clubleden. We hebben sinds 2019 een nieuw clubhuis dat ook in de winter is geopend. Heb je dus honger of dorst na het surfen, suppen of kiten, bij ons kan je altijd terecht!

Ook beschikken wij over opslagruimtes die je kunt huren om je gear te stallen, maar ook kleedkamers en een warme douche in de winter.  Beter kun je het niet krijgen, onze club staat namelijk op het strand dus je loopt  zo het water in…Niiice!!!  

Verder wordt er van alles georganiseerd, evenementen en contests zoals b.v. NK Supmasters, de Groovy Classic, de Oldtimers race, de Sunday Sessions voor de kids en de Friday sessions voor de jeugdigen onder ons.


See you at the beach!

Over ons

Wij zijn al meer dan 40 jaar een actieve surfvereniging voor en door surfers! Wij staan op het Noordwijkse strand (afrit 2, tussen de strandtenten 'de Branding' en 'de Bries') waar je terecht kunt voor kite-, golf-, windsurfen en suppen.  

Tevens is de surfclub dé plek waar wereldkampioenen geboren worden, de afgelopen 15 jaar domineren Kevin en Jalou Langeree samen met Ruben Lenten het wereldtoneel kitesurfen. Lasse Walker, Gijs Wassenaar, Alexander Alders, Lucas Keuning en Jente Kuijlenburg staan klaar om dat stokje over te nemen….met recht zijn wij hartstikke trots op onze eigen surfende clubriders!

 

We hebben een actief jeugd programma met surfsessies op zaterdag en zondag. We organiseren diverse evenementen.

 

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, zodat iedereen plezier heeft op het strand. 

Langskomen?

Kon. Astrid Boulevard 103,
2202 BD Noordwijk

©2020  KSN Noordwijk | Privacy Statement | Cookies

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Spotify - White Circle
  • Twitter - White Circle