top of page

vr 29 jul

|

Noordwijk

KSN's Wing Foil Festival

Een informatieve en leuke dag met verschillende merken die hun wing gear laten zien en graag uitleg geven over de materialen. Ben je al ervaren dan is het natuurlijk leuk om wat materialen te testen. Of wat tips en tricks op het water te krijgen! + race en expression session. Meer info zie onderaan

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
KSN's Wing Foil Festival
KSN's Wing Foil Festival

Tijd en locatie

29 jul 2022, 13:00 CEST – 07 aug 2022, 13:00 CEST

Noordwijk, Kon. Astrid Boulevard 103, 2202 BD Noordwijk, Nederland

Over het evenement

We zien ze steeds vaker voorbij vliegen, de WINGS. Het is dan ook tijd om een keer extra aandacht te geven aan deze leuke nieuwe watersport.

Nu lopen er bij de KSN al een paar pro’s uit het kitesurfen rond, maar de KSN heeft ook in de wingsport het beste van de wereld. Bowien van der Linden (Wereld kampioene Freestyle 2021) heet jullie dan ook van harte welkom op ons wingfoil event. Dat zal plaatsvinden op een van de dagen binnen het wind raam van 29, 30 of 31 juli of 5, 6 of 7 augustus.

Een informatieve en leuke dag met verschillende merken die hun wing gear laten zien en graag uitleg geven over de materialen. Ben je al ervaren dan is het natuurlijk leuk om wat materialen te testen. Of wat tips en tricks op het water te krijgen!

Verder wordt er ook een race en expression session georganiseerd, iedereen mag mee doen. Inschrijven kan via de website!

Als de voorspellingen in het windraam goed zijn roepen we deze dag af, hou hiervoor de nieuwsbrief en de socials in de gaten!

Tickets

  • Race & Expression Session

    Inschrijving Race & Expression Session.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page