top of page

A.S. Vrijdag Race 2 Space X Kitemana

GREEN LIGHT voor vrijdag 7 oktober 14:00


Vrijdag hebben we eindelijk weer een te gekke kitewedstrijd op de club! De jongens van Spacex komen in samenwerking met Kitemana naar de KSN in Noordwijk voor de volgende editie van Race 2 Space 3.0.


Een dag vol kite actie, epic sprongen, muziek, BBQ en een knallende after party.

Race 2 Space 3.0 is een wedstrijd waarbij het heel eenvoudig gaat om de hoogste sprong.


Ondersteunt door de App van Surfr gaan de deelnemers in groepen het water op met het doel zo hoog mogelijk te springen. Iedereen mag meedoen, dus schrijf je snel in voor 1 van de volgende disciplines:


Vrouwen

Junior (-35)

Senior (+35)


Een inschrijving kost € 34.95 en is inclusief een BBQ van € 14.95 en een giftcard van € 20.00 bij KiteMana. (verkrijgbaar via de site van spacex.) Daarnaast maak je natuurlijk kans om eeuwige roem en 1 van de mooie prijzen.

Inschrijven wedstrijd: https://spacexkitesurfing.com/pages/kitesurfing-events Inschrijven BBQ (tot donderdag): https://www.ksnoordwijk.nl/event-details/race-2-space-3-0-kitemana-editie-23-09-09-10 Meer info: https://www.ksnoordwijk.nl/event-details/race-2-space-3-0-kitemana-editie-23-09-09-10 Tijdens de wedstrijd kan je als toeschouwer op het grote scherm alle hoogtes van de sprongen volgen en genieten van alle actie op het water. De dag wordt voorzien van muziek en na de prijsuitreiking een gezellige BBQ. Uiteraard sluiten we dag af in stijl met een knallende afterparty. Tot vrijdag!221 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page