top of page

Bouwupdate: kijkje in de keuken van het onderhoud


Met een pand dat jaarrond op strand staat en een heel batterij stallingsplekken in het bovenbad, is er altijd wel wat te onderhouden of te doen. Een kijkje in de keuken...


  • Het grote S U R F C L U B bord is vernieuwd en is teruggeplaatst op nieuwe palen.

  • De nieuwe windmeter heeft de eerste stormen met vlag en wimpel doorstaan. Nogmaals dank aan alle betrokkenen voor de realisatie!

  • Beschadiging aan dak: Wellicht is het je opgevallen dat het dak aan de oostkant beschadigd is. Een leverancier reed er tijdens het keren per ongeluk tegenaan. De kosten voor reparatie worden geschat op € 11.000, -. Dit ligt nu bij de verzekeraar van de betreffende leverancier die al aansprakelijk is gesteld. Hopelijk kan het op korte termijn gerepareerd worden. Wordt vervolgd!

  • Kraan bovenbad: Door de vorst ging de kraan in het bovenbad stuk. Hij is inmiddels vervangen. Mooi, want het is altijd fijn om je surfspullen even af te kunnen spoelen.

  • Schilderwerkzaamheden: Daan heeft de palen en de muur bij het toilet geschilderd. Dat ziet er weer top uit. Er staat nog meer schilderwerk op de agenda. Heb je zin om mee te helpen? Laat het weten via bouw@ksnoordwijk.

  • Brandveiligheid: De brandweer was op bezoek om het clubhuis te checken op brandveiligheid. Afgezien van een paar puntjes waarmee we aan de slag gaan, is alles dik in orde! Vandaar de 👍 van Philip Wielenga (bestuurslid bouwzaken) op de foto.
7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page