top of page

Even voorstellen: KSN EHBO-pool 


KSN verbetert op een laagdrempelige manier de EHBO. Enerzijds omdat de club en de sport groeit, waardoor het nodig is om hier meer aandacht aan te besteden. Anderzijds doordat de gemeente bij het verstrekken van vergunningen steeds strengere eisen stelt aan de aanwezigheid van EHBO tijdens (sport)evenementen. Daarom zijn we de EHBO-pool gestart.

 

In de pool zitten nu 18 mensen met EBHO-kennis die regelmatig op de club te vinden zijn. Ze kunnen eerste hulpverlenen, zoals bij wonden en hebben ook reanimatie kennis. De ene is persoon is meer ervaren dan de andere, maar samen volgen ze trainingen en delen ze kennis. 


Heb jij ook EBHO-kennis? We horen het heel graag! Mail naar secretaris@ksnoordwijk.nl.

Op de foto v.l.n.r.: Annemieke Wijnants, Marieke van Dijk, Maurice Duivenvoorde, Daphne Boot, Margriet van Hal, Vincent Roevros, Wendy van Leeuwen, Frank Huisman, Edu Schultz, Marc Bouvet en Martin van Beukering.


Niet op de foto, maar wel onderdeel van de EHBO-pool: Daan den Hollander, Tineke Hogervorst, Brigitte van Lyon, Sander de Vries, Anouk Jansen, Bob Heijnen en Diederik Mud.

 


 

81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page