top of page

Inschrijving Sunday Sessions en Golfsurf Fridays geopend!

Surft jouw kind al mee op de Sunday Sessions of Golfsurf Fridays?
Vanaf medio juni starten we weer met een nieuw seizoen van ‘de Sundays’ en 'de Golfsurf Fridays’ voor de jeugd.

De Sundays is voor kinderen van 6 t/m 11 jaar die hun A en B diploma hebben. We surfen, bodyboarden, suppen, spelen en ravotten. Er zijn 3 groepen op zondag. Om 09.45 uur en om 11.15 uur voor de leeftijd 8 - 11 jaar. En om 10.15 is er de Junior Sundays groep voor kinderen van 6 (of bijna 6) en 7 jaar. Als ouder ga je dan ook mee het water in. Dubbele pret!

De Golfsurf Fridays is op de vrijdag rond 19:00 uur en is voor de jeugd van 12 (of bijna 12) t/m 15 jaar. De Fridays is bedoeld om andere surfers te leren kennen en vooral lekker veel meters te maken met elkaar. Of om bij te kletsen in de golven of een keertje te BBQen. Lekker lol maken dus en golfsurfen. (Eigen materiaal is gewenst bij de Fridays).

Als lid van de KSN kan je meedoen aan deze leuke manier van kennismaken met de surfsporten, de zee en strandactiviteiten. Let op: de KSN is geen surfschool, de activiteiten zijn dus geen ‘surflessen’.

Via de onderstaande knop kun je tickets kopen voor deelname aan de Sunday Sessions of Golfsurf Fridays.

Lees daar alle info goed door en let ook op de leeftijden en tijden van de groepen. Schrijf je snel in, want vol is vol! Vergeet na inschrijving niet de gegevens van je kind(eren) te mailen naar sundays@ksnoordwijk.nl.

Voor vragen kan je mailen naar sundays@ksnoordwijk.nl.

See you on the beach!

Het Sundays en Golfsurf-Fridays team

115 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page