top of page

Kitemana Testival windraam vanaf 7 april

Bijgewerkt op: 2 apr.

Het voorjaar staat voor de deur dus het is weer tijd voor het Kitemana Testival. Lekker de nieuwste gear testen op ons eigen cluppie! De dag is op afroep bij goede wind, het windraam start op 7 april.Zie hieronder de tekst van Kitemana:KITEMANA TESTIVAL 2024


De grootste testdag van het seizoen | KSN NOORDWIJK


Het is al weer lente, de dagen worden langer. Good times ahead! Wij kunnen niet wachten totdat het nieuwe kite seizoen gaat beginnen? Natuurlijk wil je in 2024 ook met de nieuwste gear varen. Om er voor te zorgen dat je de beste keuze kan maken zijn tijdens ons Kitemana testival alle grote merken met al hun nieuwe 2024 kite gear aanwezig. Zo kan je je favoriete kites achter elkaar testen en weet jij precies welke het beste bij jou past. Het Kitemana Testival zal plaatsvinden tijdens het eerste mooie kite weekend met meer dan 20+ knopen in het voorjaar van 2024. Wij zijn meer dan klaar voor het nieuwe kitesurfseizoen en trappen dit jaar af met een mega grote testdag! Kites, kiteboards, trapezes, surfboards en meer van alle grote merken zijn te testen tijdens het Kitemana Testival.Het uitkiezen van een nieuwe kite of nieuw kiteboard kan soms lastig zijn doordat er vaak een paar dagen tussen het testen zit van je twee favoriete kites en je alweer bent vergeten hoe je vorige kite aanvoelde. Neem daarom op ons testival ongeveer 15 minuten per kite de tijd om even goed te voelen wat de kite doet, en pak daarna snel een andere zodat je perfect het verschil kan aanvoelen. Zo maak jij de beste keuze met betrekking tot je gear voor het nieuwe kitesurf seizoen!


WAT NEEM JE MEE

Voor het Kitemana Testival hoef je alleen je wetsuit en trapeze mee te nemen! Er zullen genoeg kites en boards beschikbaar zijn, zodat je zorgeloos kites kunt testen. Je kunt natuurlijk ook je eigen gear meenemen, om kites en boards te vergelijken of om zo goed mogelijk je nieuwe favoriete board of kite te kunnen testen met je eigen board of kite. Zo weet je zeker dat bij het testen van een nieuwe kite je voetbanden goed staan en het niet aan je board kan liggen.


AANWEZIGE MERKEN KITEMANA TESTIVAL 2024

Als jij een fanatieke kitesurfer bent, dan weet je dat er niets beters is dan een perfecte dag op het water! Het gevoel van vrijheid dat je krijgt van het varen in de golven en de wind is onbeschrijfelijk. Maar om het beste uit je kitesurfervaring te halen, is het belangrijk om de juiste uitrusting te hebben. En dat is precies wat je kunt testen op de Kitemana Testdag 2024 in Noordwijk. We zijn super blij dat alle grote merken hebben toegezegd langs te komen met hun nieuwe 2024 gear op het Kitemana Testival. Veel merken zullen ook teamriders meenemen zodat je al je vragen over hun kitesurf gear kan stellen. De volgende merken zullen aanwezig zijn:
278 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page