top of page

KSN Surf’s up - UPDATE! De maatregelen en strandbeleid

Aloha,


Na deze prachtige kite-dag, midden in deze verwarrende tijden heeft de gemeente ons benaderd omtrent de ontzettende drukte op en om het water bij de KSN.


Om er samen voor te zorgen dat we de komende tijd kunnen blijven kiten en daarbij de corona maatregelen van de overheid te respecteren, zijn vanaf heden de volgende maatregelen van belang;


1.          Draag je KSN hesje.

2.          Ga niet op het terras of om de club hangen of kijken, wijs familie, vrienden en aanhang hier ook op.

3.          Neem bij het kiten geen onnodige risico’s!! (stel het oefenen van een kiteloop-backloop boardoff nog even een tijdje uit!!)


Spreek elkaar aan als dit nodig is, we moeten dit samen doen.


De gemeente zal met ingang van zondag 29 maart gaan handhaven, geen hesje aan = vanaf morgen een serieuze boete!!. Deze maatregel is ook om te voorkomen dat niet-leden bij ons voor de deur komen kiten en het nog drukker wordt.  Met betrekking tot de onnodige risico’s, vandaag waren er prachtige kiteloops te zien maar besef je wel dat mocht je nu medisch verzorging nodig hebben, je het zorgsysteem onnodig belast (en eventueel ook de KNRM lastig valt) , dit zal zeker ook meegenomen worden in de besluitvorming over eventuele verder gaande maatregelen waarbij het totaal verbieden een reële optie is.


Daarom dus ook het vriendelijke doch dringende verzoek om niet bij de club te blijven hangen en naar het kiten te blijven kijken, zo zorgen we ervoor dat we met zijn allen zo lang mogelijk ons hoofd kunnen leegmaken op het water.


Het strand is groot genoeg om ook op afstand te kunnen kijken. 


Wees je ook bewust van de handhaving en volg de aanwijzingen van de gemeente a.u.b op!!


Hou verder ook het nieuws in de gaten over voorlopig tijdelijke afsluitingen zoals op 27 maart heeft plaats gevonden.Namens het bestuur,
669 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page