top of page

Update Paddle out Thies Jansen

Bijgewerkt op: 10 jul.


Lieve allemaal, 


Omdat het weer onrustig blijft deze week, stellen we de paddle out uit tot na de vakantie. We mikken op september en zullen hierover eind augustus een bericht sturen. 


Bedankt voor jullie geduld en begrip. We hopen op een mooie na zomerse avond om met zijn allen nogmaals Thies zijn leven te vieren. 


Tot september! 


Jalou, Fieke en Gijs


*********************


Lieve allemaal,


We hebben besloten de paddle out vandaag af te blazen! Het is niet verantwoord vanwege de regen en het onweer dat vanmiddag is voorspeld. Donderdag, einde van de middag of zondag ziet het weer er een stuk beter uit. We komen hier morgenochtend op terug.


Bedankt voor jullie geduld en begrip. We hopen dat het deze week lukt de paddle out te houden. Mocht het weer echt niet meewerken, dan proberen we het na de vakantie in september weer.


Groet,

Jalou, Fiek en Gijs


**********************


Lieve Allemaal,


Komende dinsdag houden we de paddle out voor Thies. Iedereen is welkom, jong en oud!) 

We verzamelen op dinsdag 9 juli om 17:00 uur bij de Kustsurfvereniging  in Noordwijk. Om 17:30 uur zullen we het water in gaan. Daar vormen we met zijn allen een grote cirkel, er zullen wat woorden gesproken worden, waarna we Thies zijn as zullen uitstrooien. Daarna gooien we de meegebrachte bloem in het water, juichen we, en spetteren met water om Thies' zijn leven te vieren en herdenken. Dan neemt iedereen een golfje naar de kant en drinken we wat op het strand bij de KSN. 


Praktisch;

Het wordt dinsdag rustig weer, licht aflandig windje, bewolkt maar wel warm, 23gr. De zee zal mooi rustig zijn. In de avond is er regen en mogelijk wat onweer voorspeld, maar dan zal de paddle out al afgelopen zijn. De watertemperatuur is ongeveer 18-19 graden. Een surfpak is niet echt nodig maar wel lekker. Als je geen surfplank hebt, stuur een bericht dan kunnen we wat voor je organiseren. Neem een bloem mee. 


Het adres van de KSN is: Kon. Astrid Boulevard 103, 2202 BD Noordwijk.


We hopen jullie allemaal daar te zien zodat we er, met zijn allen, een mooie en memorabele paddle out voor Thies van kunnen maken!


Groet, 

Jalou, Fieke en Gijs


*****************************************************


Lieve vrienden, familie en collega's van Thies


Allereerst willen we jullie bedanken voor jullie massale opkomst bij de afscheidsceremonie van Thies, de lieve berichten, verhalen over Thies, kaarten en bloemen. Wij voelen ons omringd door liefde! Thies wilde niet te lang in zijn urn zitten en zo snel mogelijk uitgestrooid worden in de zee voor de surfclub in Noordwijk. We doen dit graag met jullie op een mooie zomerse avond tijdens een 'paddle-out'.Een paddle-out is een diepgewortelde Hawaïaanse traditie waarmee surfers hun overleden medesurfers eren en herdenken. Het belichaamt de intrinsieke verbinding van de gemeenschap met de oceaan.Bij de paddle-out vormen we met zijn allen op zee een cirkel op drijvende objecten (lees surfplank oid) en nemen een bloem mee. Er wordt kort gesproken waarna de as van Thies over het water wordt uitgestrooid. De bloemen worden in het midden van de cirkel gegooid, waarna we met zijn allen juichen en met water spetteren om het leven van Thies te vieren. Ten slotte surft iedereen op een golf terug naar het strand met Thies in zijn gedachten.Terug op het strand drinken we een drankje op Thies zijn leven en genieten we hopelijk van een mooie zonsondergang.Omdat dit weersafhankelijk is en dus moeilijk te plannen willen we hier een tijdvak voor reserveren. De Paddle-out zal ergens in de eerste twee weken van juli plaatsvinden, bij voorkeur op een donderdag, vrijdag- of zaterdagavond. We laten ongeveer drie dagen van tevoren weten welke dag het wordt.Hoop jullie allemaal op het strand te zien. Heb je geen surfplank? Laat het weten dan organiseren we er één voor je.Heb je nog een verhaal of foto van jouw tijd met Thies, je kan deze nog delen in het condoleanceregister. Deze blijft tot de paddle-out open. We gaan deze verhalen bundelen voor de kinderen en familie van Thies.
Groet Jalou, Fieke en Gijs
1.414 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page