top of page

Start pilot vrijwilligerswerk kelderhokken en nieuw hokkenbeleid

Er is veel werk in en om het clubhuis om de boel te onderhouden en draaiende te houden. Veel meer dan vroeger, toen we elk voor- en najaar de boel uit elkaar haalden. Door taken die nu door betaalde krachten worden gedaan meer bij leden te beleggen, kunnen we besparen.


Daarom voeren we een vrijwilligerssysteem in. Dit houdt in dat elk lid zich een aantal uur per jaar inzet voor de club. Hiermee kunnen we kosten drukken, de hokkenwachtlijst reduceren en tegelijkertijd de betrokkenheid van leden bij de club vergroten.


Op de ledenvergadering is besloten eerst een pilot uit te voeren onder de huurders van de kelderhokken. Dit jaar maakt iedereen met een kelderhok 8 vrijwilligersuren. Een uitnodiging is inmiddels verstuurd. We zoeken bijvoorbeeld hulp bij zandscheppen na de stormdagen of bij het schrobben van het clubhuis. Ook moet er elk jaar wel wat geschilderd worden door de zoute zeelucht. Een bijdrage leveren aan een commissie of de organisatie van een BBQ-avond behoort ook tot de mogelijkheden.


Evaluatie, brede uitrol en nieuw hokkenbeleid


Dit najaar evalueren we de kelderhokpilot en maken dan plannen voor bredere uitrol van dit systeem. Parallel hieraan werkt het bestuur ook aan nieuw hokkenbeleid om de wachtlijst te reduceren en zo veel mogelijk actieve surfers een plekje te geven. Ook in de toekomst!


Heb je hier vragen over of opmerkingen en suggesties? Mail dan naar secretaris@ksnoordwijk.nl
24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page