top of page

Sat, 03 Sept

|

Noordwijk

KSN Clubdag

SuperSup Race (SSR) Oldtimer race (OTR) One Chance Kitecompetition (OCK) Kidsprogramma. En natuurlijk met BBQ en livemuziek.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
KSN Clubdag
KSN Clubdag

Time & Location

03 Sept 2022, 12:00 CEST

Noordwijk, Kon. Astrid Boulevard 103, 2202 BD Noordwijk, Nederland

About the Event

3 september is  de KSN Clubdag/OTR, de gezelligste dag van het jaar. Leuke activiteiten voor jong en oud, BBQ, beers, sangria en een dikke party!

OCHTEND

De ochtend begint om 10.00 uur voor de kinderen met schatzoeken, schminken, mega sup fun en een te gekke buikschuifbaan . Voor de ouders een lekker croissantje met koffie. Inschrijven voor de activiteiten kan GRATIS online.

MIDDAG

Voor de middag activiteiten zijn we een beetje afhankelijk van het weer, maar we verwachten natuurlijk dat iedereen meedoet. Je kan jezelf opgeven om mee te doen met OLDTIMER RACE (OTR) of de SUPER SUP RACE (SSR) tot 13.00 uur op de dag zelf. Speciaal voor de OTR hebben we vanaf a.s maandag t/m de dag van het evenement een container achter het clubgebouw staan. Je kan hier je oldtimer in kwijt. Na het event graag de boards weer verplaatsen naar de rekken in het bovenbad.

Bij veel wind doen we de One Chance Kitecompetition. Iedere kiter krijgt 1 kans voor zijn beste sprong, zodat we iedere minuut een andere deelnemer kunnen aanschouwen. We maken aparte prijzen voor leeftijd  -35, +35, dames en beste crash. 

BBQ

Vanaf 18:00 gaat de BBQ aan, wacht niet te lang met het kopen van een ticket want de inschrijving sluit zondagavond 28 augustus en het zou toch jammer zijn als je die hebt gemist.

PARTY

Afsluiten doen we altijd in stijl en met veel muziek en gezelligheid. Met Dj Chef du Party en twee leuke live bands maken we er weer een groot feest van.

Share This Event

bottom of page