top of page

Vertrouwenscontactpersoon

Ook in en om de club willen we dat iedereen zich even vrij en veilig voelt. Hiervoor zijn we allemaal nodig en we gaan uit van respectvol gedrag onderling. Het bestuur wil het zo gemakkelijk mogelijk maken om grensoverschrijdend gedrag of anderszins onveilige situaties te bespreken. Daarom is op initiatief van het bestuur door de ALV een Vertrouwenscontactpersoon aangesteld: de VCP. Zowel bij incidenten als bij signalen, twijfel of tips ter preventie van onveilige situaties kun je bij de VCP terecht. Het gaat hierbij om de veiligheid om en op de club, waarbij gebeurtenissen binnen én buiten de club een rol kunnen spelen.

De VCP is geen hulpverlener en doet bij incidenten geen onderzoek in de vereniging. De VCP biedt een luisterend oor, wijst je zo nodig de weg en brengt verslag uit aan het bestuur. De inhoud bepaal je samen. Zo kan het bestuur daar waar nodig optreden en maatregelen nemen en zich blijvend inzetten voor preventie.

De Vertrouwenscontactpersoon van de KSN

Mijn naam is Sabrina van den Tillaart.

Ik ben sinds 2022 lid van de KSN. In het verleden heb ik gekite en tegenwoordig probeer ik het golfsurfen. In het dagelijks leven ben ik daarnaast voornamelijk in het ziekenhuis te vinden, waar ik gynaecoloog ben. Of thuis, met man en twee kinderen.Ik ben NOC*NSF gecertificeerd VCP en lid van het netwerk van vertrouwenscontactpersonen.

 

Je mag mij altijd bellen, appen of e-mailen als je een onveilige situatie wilt melden of bespreken. Dit kan via 06-44668010 of sahmvandentillaart@gmail.com (let op: dit zijn geen beveiligde verbindingen).

Ik ben bereikbaar voor iedereen die bij de vereniging betrokken is en kies geen kant bij incidenten. Ik luister, denk mee en ken de weg binnen de club om je verder te helpen. De gesprekken zijn vertrouwelijk. Dit wil niet zeggen dat anonimiteit altijd gegarandeerd kan worden; ik zal je dat uitleggen.

 

Ik ben op zoek naar een tweede VCP: bij interesse ben ik bereikbaar via bovenstaande manieren.

2293012-Laird-Hamilton-Quote-We-re-all-equal-before-a-wave.jpeg
WhatsApp Image 2023-04-14 at 08.40.23.jpeg

Get in Touch

06-44668010

bottom of page