Kids activities

The KSN organizes different kids activities for different ages. There are also several activities this season, so see what suits you and join in! Every Friday evening and Sunday morning there is a fun way to discover various surf sports, the sea and beach activities. Please note that the KSN is not a surf school, so the activities are not “surf” lessons.

See you on the beach!

De SUNDAY’S JUNIOR 5 t/m 7 jaar “samen surfen met papa of mama”

Ouders met hun kind(eren) in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar zijn welkom bij de SUNDAY’S JUNIOR wanneer in het bezit van zwemdiploma A&B. Op een speelse wijze wordt elke zondagochtend activiteiten gedaan in, op en rond de zee.   

 

De SUNDAY’S – 8 t/m 11 jaar  

Speciaal voor Kids van eind groep 4 tot eind groep 6 heeft de surfclub van Noordwijk de SUNDAY’S, voor een brede kennismaking met surf gerelateerde activiteiten.

 

GOLF-SURF FRIDAY – vanaf 11 jaar (eind groep 7)

Dit is de coolste manier om met elkaar te golfsurfen. De Friday  is er om van en met elkaar te leren, elkaar te stimuleren, beter te worden en plezier te maken. Want samen is leuker, gezelliger en veiliger!!

 

KSN TALENT TEAM – vanaf 15 jaar    

KSN heeft het een talent team opgezet, hier worden talentvolle kiters met elkaar en door verschillende pro kitesurfers  begeleid naar een hoger niveau. Dit selectie team traint met elkaar op de dagen dat de condities goed zijn!

Visit?

Kon. Astrid Boulevard 103,
2202 BD Noordwijk

©2020  KSN Noordwijk | Privacy Statement | Cookies

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Spotify - White Circle
  • Twitter - White Circle